Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σωστή νοοτροπία”

“Σωστή νοοτροπία”

ivanovic

ivanovic

Η ήττα στην Τουρκία “προσγείωσε” τους “πράσινους“, οι οποίοι αντέδρασαν με τη σωστή νοοτροπία στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, υπογράμμισε ικανοποιημένος ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος σημείωσε την καλή πνευματική προετοιμασία που έγινε.

“Έπειτα το παιχνίδι στην Τουρκία ήθελα να ξέρω τι νοοτροπία διαθέτουμε. Γιατί είχαν αρχίσει να υπάρχουν αμφιβολίες. Εκεί δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Τυχαίνει. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις το χαρακτήρα και τη νοοτροπία να παίξεις.

Σήμερα (6/12) απέναντι σε μία καλή ομάδα φοβόμουν αυτό το κομμάτι. Αλλά κάναμε καλή πνευματική προετοιμασία. Στον αθλητισμό είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος πραγματικά είσαι. Στην Τουρκία προσγειωθήκαμε στο έδαφος, όπου πρέπει να βρισκόμαστε πάντα. Καλή τύχη στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι μία καλή ομάδα”, τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε μιλώντας για την “Ημέρα Φιλάθλου“:

“Μου άρεσε πολύ η “Ημέρα Φιλάθλου“, ελπίζω να επαναληφθεί κι ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδ0”.

Ο Αντώνης Φώτσης, εκπροσωπώντας τους παίκτες, επεσήμανε: “Σήμερα (6/12) είχαμε έναν δύσκολο αγώνα. Ξέραμε ότι απέναντι στον Πανιώνιο έπρεπε να ‘μαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω απ’ το πρώτο λεπτό μπήκαμε δυνατά, δώσαμε το δικό μας ρυθμό και πήραμε μία νίκη με διαφορά, η οποία μας χαροποιεί. Θα ‘θελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε κι ελπίζω να συνεχίσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…