Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Προσηλωμένοι στην άμυνα”

“Προσηλωμένοι στην άμυνα”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Δύσκολο έργο περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα, σημείωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, εν όψει της αναμέτρησης ενάντια στον Απόλλωνα. Ο προπονητής του “δικεφάλου” στάθηκε στη δυναμική που αποκτά η πατρινή ομάδα όταν παίζει στην Περιβόλα και, παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του όποτε επισκέπτεται την αχαϊκή πόλη:

“Πάντα χαιρόμαστε όταν παίζουμε στην Πάτρα, μία πόλη που αγαπά ιδιαίτερα το μπάσκετ και έχει ένα ένθερμο μπασκετικό κοινό. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα όμως, είναι παραδοσιακά πολύ δύσκολα κι αυτό ακριβώς ισχύει και φέτος.

Ο Απόλλωνας έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι πολύ ισχυρός στο γήπεδό του και όταν έχει ρυθμό μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση ώστε να πάρουμε τις σωστές επιλογές και να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στην άμυνά μας“.

Ο Τζέικ Όντουμ, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, του οποίου το παιχνίδι βασίζεται επιθετικά στους Αμερικανούς τους παίκτες. Αγωνίζονται στην έδρα τους, αυτό τους βοηθά να βρίσκουν καλό ρυθμό, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…