Κεντρική Basket League Ρέθυμνο ”Πολύτιμη η νίκη”

”Πολύτιμη η νίκη”

skourtopoulos rethimno

skourtopoulos-rethimno

Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα του Ρεθύμνου και κατάφερε στο τέλος να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας του Κολοσσού με 70-66. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου χαρακτήρισε πολύτιμη την νίκη δίνοντας συγχαρητήρια στους παίχτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

”Πραγματικά σήμερα ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Προσωπικά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι έτσι θα συνέβαινε. Βρήκαμε μπροστά μας μία πολύ καλά διαβασμένη ομάδα και έτοιμη αφού δεν υπήρχε ιδιαίτερη πίεση και θα μπορούσαν να παίξουν ένα καλό παιχνίδι. Αντίθετα, εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και απορώ τι κάναμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Αυτό συνέβη διότι κάποιοι παίκτες είχαν το μυαλό τους μόνο στην επίθεση και αυτό μας πλήγωσε πολύ. Από εκεί και πέρα αλλάξαμε την άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο στο πικ-εν-ρολ και σιγά-σιγά πιέζοντας, φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο και πήραμε πλεονέκτημα στο παιχνίδι με τις αλλαγές που διαθέτουμε. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν οι ελεύθερες βολές. Το νούμερο ήταν απογοητευτικό. Πάραυτα έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάθε νίκη είναι πολύτιμη. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και έτσι πρέπει να τα προσεγγίζουμε. Καλά Χριστούγεννα.”

Ο Φάνης Κουμπούρας συμπλήρωσε:

”Ξέραμε ότι μετά από μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, ένα παιχνίδι στην έδρα μας πάντα είναι δύσκολο και έχεις το άγχος για να προστατέψεις αυτή τη νίκη που έκανες. Η νίκη είναι νίκη. Αυτό κρατάμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί είναι από τις λίγες ομάδες που μας δυσκολεύουν τόσο πολύ όταν έρχονται εδώ. Ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένη. Εμείς δεν ανταπεξήλθαμε στο 1ο ημίχρονο και ήμασταν πίσω με 14 πόντους. Ευτυχώς στην επανάληψη δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και πήραμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…