Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Παλέψαμε αλλά…”

“Παλέψαμε αλλά…”

Panathinaikos maccabi

Panathinaikos-maccabi

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να βρέθηκε μπροστά στο σκορ με διψήφιες διαφορές στο ΟΑΚΑ, ωστόσο στο τέλος δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ, καθώς εγκλωβίστηκε στην τρομερή άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Γκάι Γκούντες παραδέχτηκε πως η ομάδα του έκανε λάθη και έβαλε τον Παναθηναϊκό ξανά στο παιχνίδι.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κοντρολάραμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, παρά το ότι ξέραμε πως δεν θα παίξει ο Σμιθ. Κάναμε αυτά που θέλαμε στο τακτικό κομμάτι, είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά είχαμε αρκετά λάθη που κόστισαν πόντους. Αν σκεφτεί κανείς πως προς το τέλος του αγώνα είχαμε αρκετές άστοχες βολές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός τις έβαλε, καταλαβαίνει κανείς πως ήρθε η ήττα”, τόνισε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρόσθεσε:

“Κάναμε λάθη. Είχαμε προβάδισμα στον αγώνα, ακόμα και διψήφια διαφορά και την χάσαμε… Όταν επιτρέπεις στον Παναθηναϊκό να γυρίσει στο ματς με τέτοια ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, τότε ρισκάρεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει εμείς, θα μπορούσε και ο Παναθηναϊκός, όπως κι έγινε. Κρατάμε το ότι παλέψαμε για τη νίκη, παρά το ότι δεν είχαμε τον πρώτο μας σκόρερ, τον Σμιθ, ενώ κρατάμε και την πολύ καλή εμφάνιση του Λίνχαρτ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…