Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Νίκη και πρόκριση

Νίκη και πρόκριση

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (10/12) τη Βέντσπιλς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Γιούροκαπ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα το διασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θεωρεί τον αγώνα με τους Λετονούς τελικό, ενώ από την πλευρά του ο Μπρέμερ τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να κερδίσει και να προκριθεί.

“Δεν μπορώ να πω ότι είναι τελικός. Είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, θέλουμε τη νίκη πολύ για να διασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε όλα τα ματς”, υποστήρισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για τις διαφορές μεταξύ του αυριανού παιχνίδιου και αυτού του πρώτου γύρου στη Λετονία τόνισε: “Παρουσιάζονται σε σχέση με τότε με περισσότερες επιθετικές επιλογές, αλλά, περίπου, τα περισσότερα στοιχεία είναι ίδια”.

Τέλος πρόσθεσε για τον Μπρέμερ: “Φαίνεται ότι ξέρει καλά τα μυστικά της θέσης, μπορεί να οργανώσει καλά το παιχνίδι. Θα δούμε πως είναι οι φυσικές του δυνάμεις μέσα από τις προπονήσεις”.

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε: “Όλα είναι ίδια με την προηγούμενη φορά που ήρθα, η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα για να προκριθούμε. Κατά τα άλλα ο τρόπος που ήρθα στον ΠΑΟΚ πάνω κάτω είναι ο ίδιος. Η δουλειά μου είναι να ηγηθώ, φέρνοντας ηρεμία. Αύριο θα υπάρξουν στιγμές που θα είμαστε πάνω και άλλες που θα είμαστε κάτω. Δεν χρειάζεται να ενθουσιαστούμε, ούτε να απογοητευτούμε. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, ότι μου ζητηθεί θα το κάνω”.

Όσον αφορά τον ρόλο του είπε: “Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι ο εαυτός μου, ξέρει το στυλ παιχνιδιού μου και μου είπε να είμαι όσο πιο επιθετικός γίνεται. Να μην είμαι παθητικός, να κάνω αυτό που μπορώ να κάνω”.

Τέλος συμπλήρωσε για τη Βέντσπιλς: “Το στυλ τους είναι πολύ επιθετικό, είναι καλοί σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να περιορίσουμε την μπάλα και τον Τσάτμαν και να μην κάνουμε πολλά λάθη. Έτσι, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Με τον Τσάτμαν έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος, είναι πρώτος σκόρερ του Eurocup και ηγέτης της Βέντσπιλς. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…