Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να συνεχίσουμε αναλόγως”

“Να συνεχίσουμε αναλόγως”

council rethimno

council - rethimno

Το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη της αγωνιστικής παρέμεινε στο Ρέθυμνο για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, γεγονός που καταδεικνύει την εξαιρετική πορεία της κρητικής ομάδας μέχρι στιγμής. Μετά την στροφή“, ο Βίνσεντ Κάουνσιλ (ενδιάμεσα ο Φαγιέ), αναδείχθηκε εκ νέου MVP αυτή τη φορά για την 9η, εξαιτίας της τρομερής εμφάνισης του στο Ζηρίνειο. Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 22 πόντους (5/9 διπ.-1/3 τρ.-9/12 βολές), 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ και ηγήθηκε του σπουδαίου “διπλού”.

Ο Κάουνσιλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξήρε την ομαδική δουλειά που γίνεται στην ομάδα και μοιράστηκε το… “μυστικό” της επιτυχίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις αγωνιστικές αναδείχθηκες MVP. Πως το εξηγείς;

“Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτόν τον τίτλο για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είχα εξηγήσει και την προηγούμενη φορά, η ανάδειξη μου σε MVP οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται γιατί δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου”.

– Την προηγούμενη αγωνιστική Πολυτιμότερος Παίκτης αναδείχθηκε ο Φαγιέ. Για τρίτη σερί αγωνιστική παίκτης του Ρεθύμνου αναδεικνύεται MVP. Πως το εξηγείς, επίσης;

“Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με την ομάδα μου. Κάναμε τρεις συνεχόμενες, πολύ σπουδαίες νίκες και βγήκε πολυτιμότερος παίκτης από την ομάδα μου. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις έχει αποδώσει καρπούς. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

– Η ομάδα σου συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της. Ποιο είναι το «μυστικό» της επιτυχίας;

“Το Ρέθυμνο αποδεικνύει μέσα από αυτές τις νίκες και τις εμφανίσεις ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το μυστικό βρίσκεται στο κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων”.

– Τα «φώτα» της δημοσιότητας στρέφονται πάνω σου και στην ομάδα σου. Είναι μια θετική εξέλιξη ή ανησυχείς ότι δεν θα μπορέσετε να αντέξετε το “βάρος”;

“Τον τελευταίο καιρό είμαστε στο επίκεντρο λόγω των επιτυχιών και των εμφανίσεων. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα. Είναι θετικό ότι προβαλλόμαστε μέσα από την δουλειά μας. Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …