Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μόνο νίκες στο ΟΑΚΑ”

“Μόνο νίκες στο ΟΑΚΑ”

slaughter karpenisi

slaughter-karpenisi

Το σημαντικότερο στοιχείο για να έχεις μία καλή πορεία στο Top 16 της Ευρωλίγκα είναι να υπερασπίζεσαι αποτελεσματικά την έδρα σου. Αυτό το γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τον Έι Τζέι Σλότερ να τονίσει πως το “τριφύλλι” πρέπει να κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

“Πρόκειται για μία πολύ αθλητική ομάδα, που είναι πολύ καλή στο transition. Είναι επίσης πολύ καλοί στο επιθετικό ριμπάουντ, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα”, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζέρεμι Πάργκο, που αποτελεί τον ηγέτη των Ισραηλινών: “Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε καλά πάνω του”.

Τέλος ο Έι Τζέι Σλότερ στάθηκα στη σημασία του παιχνιδιού, τονίζοντας: “Πρέπει να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να κερδίζει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. “Είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ με πολλές καλές ομάδες. Το παιχνίδι με τη Μακάμπι θα είναι μια δοκιμασία για εμάς. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο Top 16”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…