Κεντρική Basket League Άρης Μήνυμα στον κόσμο

Μήνυμα στον κόσμο

alexandreio

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί με κόσμο καθώς μειώθηκε η ποινή των “Αρειανών“. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση απευθύνοντας κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να ωθήσουν τον Άρη στο θετικό αποτέλεσμα αλλά να διατηρήσουν κόσμια στάση για να προστατευτεί η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Άρης δίνει αύριο Σάββατο (6/12, 5μ.μ.) κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ στο “Nick Galis Hall” και η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. καλεί τον κόσμο να στηρίξει μαζικά, αλλά και να προστατέψει την ομάδα.

Οι φίλαθλοι του Άρης θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα από κοντά μετά από 42 μέρες. Η παρουσία τους στο γήπεδο είναι απαραίτητη για να ωθήσουν την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στη νίκη. Το ίδιο απαραίτητη είναι και η προσοχή, σε… υπερθετικό βαθμό. Είναι ορατό “δια γυμνού οφθαλμού” ότι ο Άρης έχει στοχοποιηθεί και αυτό σημαίνει ότι πρώτα εμείς οι ίδιοι δεν πρέπει να δώσουμε σε οποιονδήποτε το παραμικρό δικαίωμα για να μας (ξανα)βλάψει.

Η ομάδα μας αναγκάστηκε να δώσει δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να υποστεί τόσο αγωνιστική, όσο και οικονομική ζημιά, σε μία εποχή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Παρά το οικονομικό πλήγμα, η ομάδα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, όμως είναι “ηλίου φαεινότερο” ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για να υποστεί νέο πλήγμα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, πρώτα απ’ όλα ο ίδιος ο Άρης πρέπει να προστατέψει τον Άρη! Η μαζική παρουσία του κόσμου στον αγώνα με την ΑΕΚ πρέπει να συνδυαστεί με κόσμια συμπεριφορά, ώστε να σταλεί για ακόμα μία φορά (μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και τους εκτός έδρας με ΚΑΟΔ και Κόροιβο Αμαλιάδας όπου η ομάδα ένιωσε σαν να παίζει στο “Nick Galis Hall“) το μήνυμα ότι ο Άρης είναι εδώ και δε σκοντάφτει από καμία τρικλοποδιά…

Η Άρης Κ.Α.Ε. έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα των οπαδών μας για την προστασία της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι για τον αγώνα με την ΑΕΚ η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) σήμερα Παρασκευή (5/12) έως τις 5μ.μ. και το Σάββατο (6/12) από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…