Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Κοντά στους ηλικιωμένους (pics)

Κοντά στους ηλικιωμένους (pics)

rethimno-ilikiomenoi-episkepsi

Τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΚΑΛΗ HOMES” επισκέφθηκε για ακόμα μια χρονιά το Ρέθυμνο. Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκα κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, προσέφερε βιβλία εμπλουτίνοντας τη βιβλιοθήκη ενώ συζήτησαν μαζί τους για αρκετή ώρα.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

“Για ακόμα μία χρονιά η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΚΑΛΗ HOMES”.

Ο κ. Γιάννης Γενεράλης, άνοιξε την αγκαλιά του και φιλοξένησε την ΚΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, που εντυπωσίασαν (σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση που παρέχεται στους ηλικιωμένους) όλο το επιτελείο της ομάδας. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές ήταν όλοι εκεί, ενώ πρόσφεραν βιβλία για την βιβλιοθήκη των ηλικιωμένων και συζήτησαν μαζί τους, παίρνοντας σπουδαία μαθήματα ζωής από τις εμπειρίες τους.

rethimno-ilikiomenoi-episkepsi1

Στη συνέχεια, ο κύριος Γενεράλης δέχτηκε την ομάδα μας στο “HOTEL ALEXANDER” με τον Πρόεδρο κ. Ηρακλή Μανουκαράκη να του παραδίδει ένα βιτρό με την εικόνα της πόλης του Ρεθύμνου εκ μέρους της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean. Αμέσως μετά μας ξενάγησε και έδειξε τις ομορφιές του ιστορικού ορεινού χωριού Γερακάρι. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει ένα παραδοσιακό Κρητικό γεύμα στην ταβέρνα “ΑΨΙΔΑ“, όπου αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean προς τον κ. Γιάννη Γενεράλη και την Διευθύντρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων κα Φεσσά για την άψογη φιλοξενία καθώς και για όλα όσα έχει προσφέρει σε εμάς και την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…