Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κερδίσαμε δίκαια”

“Κερδίσαμε δίκαια”

vetoulas

vetoulas

Ο Απόλλωνας Πάτρας αν και πήγε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Κοροίβου Αμαλιάδας με 77-72 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014. Ο προπονητής των Αχαιών, Νίκος Βετούλας, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ανακουφισμένος και φυσικά χαρούμενος από την εξέλιξη του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ξέραμε από την αρχή ότι ο Κόροιβος θα έρθει καλά προετοιμασμένος και θα χτυπήσει εκεί που πρέπει το παιχνίδι. Στα 36 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, λάθη που κάναμε στον αιφνιδιασμό από την μεγάλη διάθεση να τελειώσουμε το παιχνίδι, κάναμε σουτ και δώσαμε την ευκαιρία στον Κόροιβο με μεγάλα σουτ να φέρει το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί και πέρα να έχει την ψυχολογία και να πάρει ένα αβαντάζ 6 πόντων. Εκεί μίλησε η προσωπικότητα των παικτών, σίγουρα, ο κόσμος μας βοήθησε στην ανατροπή.

Για μένα αυτή η νίκη ήταν η σπουδαιότερη νίκη που έχουμε πάρει, διότι είναι μια ομάδα του προπονητή, ήξερε τι θα κάνει, ήξερε να χτυπήσει τις αδυναμίες μας και το πιο βασικό είναι πως στις στιγμές αδράνειας μας τιμώρησε.

Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρη, εύχομαι στον Κόροιβο καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο της παραμονής και σίγουρα ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι γειτονικές και έχουν καλές σχέσεις δεν πρέπει να γίνονται αυτά, αλλά σίγουρα, η ένταση των παικτών και η διάθεση για νίκη ήταν πολύ μεγάλη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…