Κεντρική Ασίστ Shadow Οι βετεράνοι στην Τρίπολη

Οι βετεράνοι στην Τρίπολη

veteranoi

veteranoi

Στο πνεύμα των Άγιων ημερών κινούνται στο Δήμο Τρίπολης και με μια εξαιρετική πρωτοβουλία προσπαθούν να συνδυάσουν το μπάσκετ με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στην προσπάθεια αυτή, αρωγός στέκονται σπουδαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά δεν είχαν καμία αντίρρηση να αποδεχτούν την πρόταση ώστε να επιστρέψουν –έστω και για λίγο- στα παρκέ, προσφέροντας παράλληλα στους συνανθρώπους τους.

Τα ονόματα των παικτών που θα δώσουν το παρόν είναι εντυπωσιακά και συγκεκριμένα θα παραβρεθούν στο φιλανθρωπικό γεγονός οι Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης, Γιώργος Καλαϊτζής, και Νίκος Κασουρίδης, ενώ προπονητής θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο αγώνας “Τριπόντων Ζωής” θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Τρίπολης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 και ο Δήμος Τρίπολης καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν, ώστε να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να συμβάλει ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να έχουν τα απαραίτητα τρίφιμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…