Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η ντροπή δεν είναι δουλειά

Η ντροπή δεν είναι δουλειά

vasilakopoulos4

Κατέγραψε χθες το ρεπορτάζ τη συνάντηση των Ευρωπαίων παραγόντων στο Μόναχο, όπου “συζητήθηκαν οι σχέσεις FIBA, FIBA/Europe και ULEB, αλλά και η νέα δομή και το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων“. Από ελληνικής πλευράς ήταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, και ο Κωστής Ζομπανάκης (ναι, αυτός που ο Γιώργος Μαμαλάκης υποστήριζε ότι δεν μίλαγε με τον πρόεδρο της λίγκας κι αυτός ήταν από τους βασικούς λόγους που τον ώθησαν να κατεβεί στις εκλογές).

Από τη FIBA ο Γενικός Γραμματέας, Πάτρικ Μπάουμαν, κι ο Διευθυντής Αθλητικής Ανάπτυξης, Ζόραν Ράντοβιτς, κι από την ευρωπαϊκή FIBA εμφανίστηκαν ο Πρόεδρος, Τουργκάϊ Ντεμιρέλ, και ο Πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ.

Θυμάμαι ακόμα εκείνα τα πανομοιότυπα δημοσίευμα, που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα (σύμπτωση, σύμπτωση) σε διαφορετικά site, όπου δουλεύουν κάποιοι που ταυτόχρονα είναι και στο γραφείο Τύπου της ΕΟΚ (σύμπτωση, σύμπτωση), ή απλά “τσαρτερίστας” (σύμπτωση, σύμπτωση), βάσει των οποίων στον Γιώργο Βασιλακόπουλο ανατέθηκε το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μα, σε τόσο σοβαρή θέση είναι, δεν τον κάλεσαν στην -απ’ ότι φαίνεται- εξόχως ενδιαφέρουσα συνάντηση με την ULEB; Είναι μακριά το Μόναχο; Είχε τρεχάματα μπας και σώσει τους αυλικούς του;

Το ψέμα έχει κοντά ποδαράκια. Ο άνθρωπος που θα… αλλάξει (σύμφωνα με τους κλακαδόρους) τον ρου της ιστορίας του μπάσκετ, δεν καλείται καν στις σοβαρές συναντήσεις. Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Απλά σταματήστε να τον εκθέτετε, μόνο και μόνο για να προστατεύσετε τη δουλειά σας.

Α, και πού είσαστε παπαγαλάκια: Καμιά ντροπή δεν είναι δουλειά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Το μπάσκετ έχει… σφυγμό

    Ήταν 2 Σεπτεμβρίου όταν αποκλειστικά γράψαμε ότι με κυβερνητική παρέμβαση δρομολογήθηκε η …
  • Η εξέγερση των σωματείων

    Όσοι έχουν… μυρίσει κάλτσα, όσοι γνωρίζουν από ομαδικά σπορ, ξέρουν πως η περίοδος της προ…
  • Υπάρχει εγκληματική οργάνωση;

    Ο Θεόφιλος Μητρούδης ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά (όχι πως είναι ήρεμα) με την αυτοβιογρ…
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Του κάνει πλάκα και η FIBA

Η συνάντηση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Πολωνία, για τις θέσεις 7-8 είναι πανηγυρικά αδιάφορη…