Κεντρική Basket League Άρης Η κοινωνική πλευρά του Άρη

Η κοινωνική πλευρά του Άρη

Mourtos Gkikas Poulianitis Aris

Mourtos-Gkikas-Poulianitis-Aris
Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και προσπαθεί να συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί. Έτσι δεν γινόταν να απουσιάσει από την εκδήλωση φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/12) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους Σπύρο Μούρτο, Νίκο Γκίκα και Στέλιο Πουλιανίτη, μοίρασε γάλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, δίνοντας το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από γάλα, εκδήλωση που διοργάνωσαν οι “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν τα άπορα παιδιά.

Για την παρουσία τους στην πρωτοβουλία των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα“, μίλησαν και οι τρεις παίκτες της ομάδας του Άρη, με τον Σπύρο Μούρτο να λέει αρχικά: “Ενημερωθήκαμε για την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία και ως Άρης δεν μπορούσαμε να λείψουμε. Δυστυχώς βιώνουμε μέρες κρίσης και πρέπει ο καθένας, από όποιο πόστο μπορεί, να βοηθάει”.

Ο Νίκος Γκίγκας επισήμανε: “Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος σε μία τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, όχι μόνο σε περιόδους εορτών, αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς”.

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Στέλιος Πουλιανίτης: “Με χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση για αυτήν την εκδήλωση ανθρωπιάς. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…