Κεντρική Α1 Άρης Η κοινωνική πλευρά του Άρη

Η κοινωνική πλευρά του Άρη

Mourtos-Gkikas-Poulianitis-Aris
Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και προσπαθεί να συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί. Έτσι δεν γινόταν να απουσιάσει από την εκδήλωση φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/12) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους Σπύρο Μούρτο, Νίκο Γκίκα και Στέλιο Πουλιανίτη, μοίρασε γάλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, δίνοντας το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από γάλα, εκδήλωση που διοργάνωσαν οι “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν τα άπορα παιδιά.

Για την παρουσία τους στην πρωτοβουλία των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα“, μίλησαν και οι τρεις παίκτες της ομάδας του Άρη, με τον Σπύρο Μούρτο να λέει αρχικά: “Ενημερωθήκαμε για την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία και ως Άρης δεν μπορούσαμε να λείψουμε. Δυστυχώς βιώνουμε μέρες κρίσης και πρέπει ο καθένας, από όποιο πόστο μπορεί, να βοηθάει”.

Ο Νίκος Γκίγκας επισήμανε: “Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος σε μία τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, όχι μόνο σε περιόδους εορτών, αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς”.

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Στέλιος Πουλιανίτης: “Με χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση για αυτήν την εκδήλωση ανθρωπιάς. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε.”

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …