Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Οι υψηλές βλέψεις του Φιτζπάτρικ

Οι υψηλές βλέψεις του Φιτζπάτρικ

apollonas panigirismoi imitelikos

 

apollonas-panigirismoi-imitelikos

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ αποτέλεσε, αναμφίβολα, το μεγάλο πρωταγωνιστή στον ημιτελικό της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα, οδηγώντας την ομάδα της Πάτρας στο “διπλό” πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Πατρινών, τις βλέψεις του για το υπόλοιπο της σεζόν και υπογράμμισε την όμορφη σχέση με τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Είδαμε στο Ζηρίνειο ότι έπαιξες με πολύ ενέργεια και πάθος και πανηγύρισες σαν να ήσουν Πατρινός. Τι σήμαινε ο ημιτελικός για σένα και την ομάδα;

“Ήταν η σημασία του παιχνιδιού, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω για την ομάδα, την Πάτρα, τους φιλάθλους μας και για εμένα. Νομίζω ότι όλα αυτά καθόρισαν ισόποσα την απόδοσή μου. Γι’ αυτό έβγαλα τόσο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι”.

– Ποιο ήταν το “κλειδί” της νίκης στον ημιτελικό; Δεν αρχίσατε καλά στον αγώνα, αλλά στην συνέχεια και στην τέταρτη περίοδο προηγηθήκατε με σημαντικές διαφορές.

“Νομίζω πως ήταν η ενέργεια που βγάλαμε στο παιχνίδι. Πήραμε τα ριμπάουντ. Προσωπικά προσπάθησα να παρακινήσω τους συμπαίκτες μου να παίξουν με πάθος και πιστεύω ότι αυτό δούλεψε. Η ενέργεια όμως ήταν το καθοριστικό στοιχείο και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια”.

– Η πρόκριση στον τελικό θα έχει θετική επίδραση και στην πορεία σας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

“Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ειδικά για τα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος”.

– Τι θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρει ο Απόλλωνας Πάτρας την φετινή σεζόν;

“Περιμένω περισσότερα απλά από την είσοδο στην οκτάδα και θα βάλω τα δυνατά μου για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για περισσότερα πράγματα. Διαθέτει σπουδαίο προπονητή, καλούς Αμερικανούς παίκτες, έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως ο Γάιος Σκορδίλης, ο Μάριος Μπατής κ.ά. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και εξαρτάται από εμάς μέχρι που θα φτάσουμε”.

– Πως είναι η εμπειρία σου στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην Πάτρα;

“Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η πρώτη μου χρονιά στη Λίγκα. Έχω ρόλο στην ομάδα. Με τους φιλάθλους μας έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτό περιμένω να γίνει και το ερχόμενο Σάββατο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Το απολαμβάνω!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Το Μαρούσι στο 3ο του 2/2 με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη

To 2/2  με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη έκανε το Μαρούσι. Στις 6 Ιανουαρίου πέρασε από …