Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Επιβολή ποινών”

“Επιβολή ποινών”

aggelopouloi giannakopoulos sef

aggelopouloi-giannakopoulos-sef

Το “αιώνιο” ντέρμπι απέχει μερικές εβδομάδες (27/12) αλλά το κλίμα άρχισε να “φουντώνει” από τώρα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος των προέδρων του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ περί ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων τους για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλλε την κάτωθι καταγγελία για μη συμμόρφωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο περιεχόμενο της απόφασης υπ’ αριθμ. 58/18-11-2014 του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ που επέβαλλε στους ανωτέρω υποχρέωση ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων που είχαν κάνει σε βάρος του κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της 1ης Οκτωβρίου 2014.

Ωστόσο, έως σήμερα, ουδεμία δήλωση ανάκλησης ή έστω αποκήρυξης των δηλώσεων που αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση έχει λάβει χώρα εκ μέρους των κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει σαφώς ότι οι προαναφερθέντες αρνούνται να συμμορφωθούν προς το διατακτικό της απόφασής Σας.

Επειδή, σύμφωνα με τη διάταξη του Άρθρου 67 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2014-2015 του ΕΣΑΚΕ, δυσφήμηση του αθλήματος συνιστά και η μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, παρακαλούμε όπως επιληφθείτε επί της πειθαρχικώς ελεγκτέας δυσφημιστικής συμπεριφοράς των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, οι οποίοι παραλείπουν να συμμορφωθούν στο περιεχόμενο της υπ’ αριθμ. 58/18-11-2014 απόφασής Σας, καθώς και όπως επιβάλλετε τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό ποινές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…