Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε ισχυρό κίνητρο”

“Έχουμε ισχυρό κίνητρο”

ivanovic manolo berrocal

ivanovic-manolo-berrocal

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κίνητρο στις εναπομένουσες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Φενέρ, όπως ανέφερε ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος στο προσωπικό του blog.

Παράλληλα, σημείωσε ότι παρότι οι “πράσινοι” έχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά:
“Καλησπέρα σε όλους,

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια. Σίγουρα, υπάρχει κόπωση και κάποια προβλήματα τραυματισμών από τα οποία θέλουμε να επηρεαστούμε όσο το δυνατόν λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζουμε πως όλα αυτά είναι στοιχεία που υπάρχουν στη ζωή μιας ομάδας γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τα ξεπερνάμε. Εννοείται πως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες από αυτά τα προβλήματα.

Στην Αμαλιάδα παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο για ένα μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σαφώς και υπάρχουν πράγματα τα οποία θέλουμε να βελτιώσουμε. Αναχωρούμε αύριο για την Κωνσταντινούπολη όπου θα παίξουμε ένα ματς απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, με γεμάτο ρόστερ και έναν σπουδαίο προπονητή, όπως είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το ότι έχουμε προκριθεί στο Top 16 δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν έχουμε κίνητρο ή ότι είμαστε αδιάφοροι. Σε κάθε ματς θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού και επιβάλλεται να είμαστε συνεπείς.

Απομένουν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, την Αρμάνι και τη Μπαρτσελόνα τα οποία μπορούμε να πούμε πως αποτελούν και τρία πολύ δυνατά τεστ για εμάς. Θέλουμε να δούμε βελτίωση σε κάποια κομμάτια που δουλεύουμε στην προπόνηση ώστε να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Σωτήρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…