Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αφομοιώνουμε τις αλλαγές”

“Αφομοιώνουμε τις αλλαγές”

spanoulis diamantidis

spanoulis-diamantidis

Στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” αφομοιώνουν ολοένα και περισσότερο τις επιθυμίες του Σφαιρόπουλου και ανεβάζουν την απόδοσή τους με το πέρασμα των αγώνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ:
“Με ενδιαφέρει να νικάει η ομάδα, όχι το τι κάνω εγώ. Κάναμε ό,τι μας είπε ο κόουτς. Αν και ελέγχαμε το παιχνίδι και παίζαμε όπως θα θέλαμε, στη συνέχεια χαλαρώσαμε όταν βρεθήκαμε στο +13, κάναμε κακές επιθέσεις και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ξαναμπεί στο ματς. Αρχίζουμε, πάντως, να παίζουμε καλύτερα, αφομοιώνουμε τη νοοτροπία του κόουτς και συνεχίζουμε…

Δεν με ενδιαφέρει το τι λέγεται για μένα, είναι καλό να ασχολούνται μαζί σου. Είτε για καλό, είτε για κακό. Είναι καλοπροαίρετη η κριτική, στην Ελλάδα είμαστε πρέπει να ζούμε με αυτό και θα πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι παίζοντας σε μεγάλες ομάδες”.

Για τις επιστροφές παικτών: “Περάσαμε δύσκολα στους τέσσερις μήνες, τραβήξαμε κουπί ορισμένοι παίκτες. Ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) είναι σημαντικό γρανάζι στην ομάδα, όλοι το ξέρουν αυτό, είναι σπουδαίος παίκτης. Το ίδιο και ο Ματ (σ.σ. Λοτζέσκι) που γύρισε, αλλά περιμένουμε και τον Ιωάννη (σ.σ. Παπαπέτρου) για να κάνουμε ακόμα καλύτερη προπόνηση”.

Όσο για την επόμενη μέρα: “Ξεχνάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το ματς, κάναμε το καθήκον μας, ήταν ματς δίχως αύριο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πίεση, ενώ εμείς έπρεπε να το πάρουμε. Τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα με την Μάλαγα και το πώς θα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…