Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ρυθμός και ριμπάουντ”

“Ρυθμός και ριμπάουντ”

likogiannis kolossos

likogiannis-kolossos

Μετά το σπουδαίο “διπλό” στο Αλεξάνδρειο, ο Κολοσσός κατηφορίζει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να τεθεί αντιμέτωπος με την ανεβασμένη ΑΕΚ. Ο προπονητής των “θαλασσί”, Άρης Λυκογιάννης, στάθηκε στην επιβολή του ρυθμού και τον έλεγχο των ριμπάουντ ως τα καταλυτικά, για την έκβαση του αγώνα, στοιχεία:

“Είναι άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το επίπεδό μας σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, όπου ο αντίπαλός μας θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του. Η ΑΕΚ έχει μεγάλα κορμιά στις θέσεις “3”, “4″ και “5”, ενώ στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ. Έτσι, εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα σουτ και παράλληλα να κρατήσουμε μακριά από τη ρακέτα τους ψηλούς.

Σίγουρα”κλειδί” της αναμέτρησης θα είναι το ποιος θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό του, ενώ κατά τη γνώμη μου θα είναι και ο έλεγχος των ριμπάουντ. Εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, θέλουμε υπομονή και καθαρό μυαλό στην επίθεση, ενώ από την άλλη θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο αρχηγός, Άγγελος Τσάμης, σημείωσε: “Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, ενώ ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη. Αλλά, ελπίζουμε να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει ο ρυθμός. Η ΑΕΚ είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο την προσοχή μας στους Ίνγκλις και Ντελινικάιτις. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να τους σταματήσουμε. Εμείς θα στηριχθούμε περισσότερο στην ομαδική άμυνα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε συγκέντρωση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…