Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μονόδρομος η νίκη”

“Μονόδρομος η νίκη”

skourtopoulos rethimno

skourtopoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο μετά το “διπλό” στην Ελευσίνα επιστρέφει στην Κρήτη όπου επιθυμεί να επεκτείνει το νικηφόρο σερί, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκαθάρισε ότι “η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσουμε να εξαργυρώσουμε τη νίκη στην Ελευσίνα” και μίλησε με τα καλύτερα λόγια την αχαϊκή ομάδα εξηγώντας τη σημασία του περιφερειακού σουτ “Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πειθαρχημένη. Παίζει ωραίο μπάσκετ, με πολλά τρικ στην άμυνα. Έχει πολλά θετικά στοιχεία. Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε σε κάτι, θα έλεγα ότι το περιφερειακό σουτ αποτελεί σημείο κλειδί για τον αντίπαλο”.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας ότι η επιβολή του ρυθμού είναι στοιχείο μείζονος σημασίας για την έκβαση του αγώνα: “Όπως πάντα, ο ρυθμός είναι αυτός που καθορίζει ένα αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να πάμε στην επίθεση σε γρήγορο τέμπο, που μας αρέσει, αλλά να είμαστε και πιεστικοί στην άμυνα, όπως πρέπει, προκαλώντας κάποια δυσλειτουργία στην ομάδα του Απόλλωνα νομίζω ότι θα είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Τσέισον Άλεν, συμπλήρωσε: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας μέσα στο “σπίτι” μας και πρέπει να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, χαρίζοντας τους μία ακόμα νίκη. Ο αντίπαλος είναι πολύ σκληρός. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και αναμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που βασίζεται πάντα σε όλους τους παίκτες του. Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται στην “μέρα” του αλλά ότι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με στόχο το καλύτερο για την ομάδα μας. Το “κλειδί” για το ματς θα είναι ο ρυθμός. Όποιος καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του θα είναι και αυτός που θα πανηγυρίσει τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…