Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Γιώργο (ξανά) χάσαμε

Γιώργο (ξανά) χάσαμε

aris vasilakopoulos1

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Αν επιχειρήσω να ανατρέξω στα κείμενα που έχω γράψει από τον καιρό των εκλογών του ΕΣΑΚΕ έως σήμερα, θα βαρεθώ να κάνω… παραπομπές. Το έγραψα σε όλους τους τόνους, με όλους τους τρόπους: Να συνηθίσετε στην ήττα, γιατί έρχονται αμέτρητες. Η καθημερινότητα μάς δικαιώνει. Η σημερινή απόφαση, περί επανάληψης του αγώνα Άρη – ΠΑΟΚ, αποτελεί κόλαφο και προσωπική ήττα του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Βγήκε ο γνωστός αγράμματος, αμέσως μετά τις εκλογές και μετέφερε “απειλές” προς τα σωματεία που υπερψήφισαν τον Γιώργο Χαλβατζάκη. Ουδείς ευαισθητοποιήθηκε από την ΕΟΚ να πάρει αποστάσεις από τα άθλια κείμενα του εκπροσώπου του βόθρου της δημοσιογραφίας. Κι όταν (κακώς) διακόπηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με ύφος νταβατζή, ο αγράμματος έσπευσε να θυμίσει στους “κίτρινους” ότι ψήφισαν τον… λάθος άνθρωπο, ότι δεν έκαναν αυτό που ζήτησε ο “μεγάλος” και θα τιμωρηθούν.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλα αυτά που γράφτηκαν και ΔΕΝ διαψεύστηκαν από τους ανθρώπους της ΕΟΚ, αποτελούν πιστεύω των ομοσπονδιακών. Ελπίζω ότι αυτό το άθλιο υποκείμενο δεν δρα κατ’ εντολή. Όμως, αν εγώ ήμουν στη θέση του Βασιλακόπουλου κι αντιλαμβανόμουν πως κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου με αυτόν τον τρόπο, πως με εμπλέκει σε τέτοιες διαδικασίες, πρώτα θα δήλωνα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχω σχέση και δεν υιοθετώ τέτοιες απόψεις και μετά θα του έκοβα τη γλώσσα και τα χέρια.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε η παραμικρή ενέργεια, δια της σιωπής ο πάλαι ποτέ “ισχυρός” και τώρα ικέτης για να φύγει με αξιοπρέπεια πρόεδρος, αποδέχθηκε τα λιβελογραφήματα του αγράμματου. Κι αυτός, κι ο Τάκης Τσαγκρώνης, κι όποιος άλλος ενεπλάκη. Κατά συνέπεια η ήττα είναι προσωπική. Κατά το κοινώς λεγόμενο και πολιτικά συγγενές προς τον πρόεδρο “Γιώργο χάσαμε“.

Υ.Γ.: Επειδή τα γραπτά μένουν, η τότε τοποθέτησή μου ήταν “Έκαψε το χαρτί του“, αναφορικά με τη λανθασμένη απόφαση του Παναγιώτη Αναστόπουλου κι “ο εχθρός εντός των πυλών“, όπου εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή μου στη διακοπή του ντέρμπι.

Υ.Γ.1: Με 14 άτομα (συν τον κρυψίνους) στο γραφείο Τύπου, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς από την ΕΟΚ ότι δεν έλαβε γνώση των δημοσιευμάτων…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…