Κεντρική NBA Αιώνια πιστός ο Κόμπι
NBA

Αιώνια πιστός ο Κόμπι

kobe barnes

kobe-barnes

Πιστός στους Λέικερς δηλώνει ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο 36χρονος σταρ τόνισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τους “λιμνάνθρωπους” προκειμένου να διεκδικήσει με άλλη ομάδα τίτλους, καθώς το αίμα του είναι “μωβ και κίτρινο.

“Ακούω να λένε πως πρέπει να ζητήσω ανταλλαγή και να πάω σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τον τίτλο. Όμως εγώ δεν κάνω τέτοια. Είμαι απόλυτα πιστός στους Λέικερς. Πιστεύω πως πρέπει στα δύσκολα να μένεις και να παλεύεις και αποτελεί ευθύνη μου να βοηθήσω την ομάδα να γίνει όσο καλή μπορεί να γίνει. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε.

Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια να βελτιωθούμε. Κάποια στιγμή θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έζησα πολλές επιτυχίες με τους Λέικερς και δεν μπορείς να τις απολαμβάνεις αυτές τις στιγμές και να φεύγεις στα δύσκολα. Δεν σκέφτομαι καν να φύγω. Είμαι ένας Λέικερ! Το αίμα μου είναι μοβ και κίτρινο“, τόνισε αρχικά ο Μπράιαντ, σχολιάζοντας στη συνέχεια το γεγονός πως δεν ήρθε στην ομάδα κανένα μεγάλο αστέρι το καλοκαίρι:

“Ήταν δύσκολο να έρθουν, γιατί είχαν μεγάλες ευκαιρίες στην αγορά. Ο Καρμέλο Άντονι έμεινε στους Νικς και ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο Κλίβελαντ. Οι πιθανότητες να τους πάρουμε δεν ήταν με το μέρος μας, αλλά η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της. Ακόμη και στον Πάου Γκασόλ έκανε μια εξαιρετική προσφορά. Προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τους στηρίζω 110%“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…