Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σφήνα” από μάνατζερ

“Σφήνα” από μάνατζερ

ziagkos

ziagkos

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρικ Τζάκσον καθυστερεί. Κι αυτό γιατί στο “κόλπο” μπήκε ατζέντης, ο οποίος επιχείρησε αρχικά να οικειοποιηθεί τη μεταγραφή κι αφού είδε ότι αυτό δεν ήταν εύκολο, προσπάθησε να τη χαλάσει! Μια μεταγραφή που είναι σχεδόν τελειωμένη, αφού έχουν υπογράψει το συμβόλαιο και η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Λουτσιάνο Καπικιόνι, που έχει τον παίκτη και απομένει η υπογραφή του Αμερικανού σέντερ.

Ο εν λόγω ατζέντης χρησιμοποίησε μέχρι και παίκτη (ξένο) από αυτούς που είναι υπ’ ατμόν, προκειμένου να μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον ελληνικό σύλλογο, ενώ παράλληλα πρότεινε ο ίδιος στον Τζάκσον δουλειές εκτός Ελλάδας. Ευτυχώς για την “Ένωση“, συμμαθητής του Τζάκσον στο γυμνάσιο ήταν ο Ουίλιαμσον, ο οποίος καθησύχασε τις όποιες ανησυχίες του και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν πως πίσω από την υπόθεση Τζάκσον κρύβονται κι άλλα “παιχνίδια“, ακόμα και προπονητών που επιβουλεύονται τη θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Στην ουσία θέλουν να τον υποχρεώσουν να παίξει στον “τελικό” στην Ελευσίνα χωρίς να έχει τη μηχανή σε πλήρη ισχύ, επιθυμώντας την αποπομπή του, σε όφελος άλλου Έλληνα κόουτς.

Η εκτίμηση όλων είναι πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, έστω και μετ’ εμποδίων, κι ο παίκτης θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, υπήρξε και προσωπική επικοινωνία με τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος παρείχε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στον Τζάκσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …