Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Συγχαρητήρια στους παίκτες”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες”

koutalianos pagkos

koutalianos-pagkos

Με μια επιβλητική τέταρτη περίοδο και έναν φοβερό Άγγελο Τσάμη, ο Κολοσσός έκαμψε την αντίσταση του Πανελευσινιακού πανηγυρίζοντας τη νίκη στο Βενετόκλειο. Ο Μιχάλης Κουταλιανός, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο για το δυναμικό παρών που έδωσε:

“Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή τη σημαντική νίκη. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αυτό το παιχνίδι ήταν “ζωής και θανάτου”, προκειμένου να μην μπούμε σε περιπέτειες από νωρίς. Είναι από τα ματς που “πρέπει” να τα κερδίσεις για να μην έχεις προβλήματα.

Μέχρι το 32’-33’ αυτό το “πρέπει” μας είχε επηρεάσει, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα καταλήξαμε σε ένα σχήμα που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη, με τον Λίντεν και τους τρεις κοντούς. Εκεί, βρήκαμε την ισορροπία μας, αναγκάσαμε την ομάδα της Ελευσίνας να σουτάρει με άσχημα ποσοστά, πήραμε τα ριμπάουντ και καταφέραμε να τρέξουμε στο γήπεδο, που μας αρέσει. Πιστεύω μέρα τη μέρα, η ομάδα θα βελτιώνεται, γιατί φέτος προσπαθούμε να περάσουμε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Καλή συνέχεια στον Πανελευσινιακό, αλλά και στον κόουτς. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας ώθησε στη νίκη”.

Αναφορικά με την εκπληκτική εμφάνιση του αρχηγού της ομάδας, σχολίασε: “Ο Τσάμης πράγματι ήταν καταπληκτικός, αλλά η καλή του εμφάνιση οφείλεται σε όλη την ομάδα. Ο Λαρεντζάκης που ήρθε από τον πάγκο ήταν καθοριστικός, δίνοντας ρυθμό στην άμυνα. Ο Στεφανίδης ήταν εκεί που έπρεπε, πολύ καλοί ήταν και οι Σμιθ, Λίντεν και γενικά δεν χρειάζεται να αναφέρω όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό”.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, όπου είχαμε το πλεονέκτημα γιατί παίζαμε στο γήπεδό μας. Εμείς όμως συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε. Όπως είδατε όλοι φοράμε αυτά τα ειδικά μπλουζάκια, γιατί αύριο θα τρέξουμε στον αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου. Είναι μία προσπάθεια που τη στηρίζουμε όλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…