Κεντρική NBA Ρούμπιο μέχρι το 2019
NBA

Ρούμπιο μέχρι το 2019

rubio wolves

rubio-wolves

Κάτοικος Μινεσότα μέχρι το 2019 θα παραμείνει ο Ρίκι Ρούμπιο ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση των Τίμπεργουλβς για την επέκταση της συνεργασίας του.

Το νέο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός άσος (τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2015) θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 55 εκατομμυρίων δολαρίων! H προθεσμία για την υπογραφή συμφωνίας έληγε χθες το βράδυ και αν δεν επερχόταν τότε ο παίκτης θα γινόταν restricted free agent από το ερχόμενο καλοκαίρι. Εν τέλει θα συνεχίσει τα αγωνίζεται με τα χρώματα των “λύκων” αποτελώντας έναν από τους “ακρογωνιαίους λίθους” του νεανικού πυρήνα που έχει χτίσει η ομάδα.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο 24χρονος πλέιμεϊκερ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επέκταση τονίζοντας πως θέλει να φοράει για πολλά χρόνια τη φανέλα των Τίμπεργουλβς:

“Θέλω η Μινεσότα να είναι το σπίτι μου για πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου. Δεν είχα σκοπό να παίξω αλλού και έτσι είπα στους εκπρόσωπους μου να βρουν πάση θυσία μια λύση για να παραμείνω στους Τίμπεργουλβς.

Τελικά έστω και την τελευταία στιγμή η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε. Πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις να πάρεις περισσότερα χρήματα όμως τώρα που έγινε αυτό θα έχω και περισσότερες υποχρεώσεις γι’ αυτό σκοπός μου είναι να γίνω ο ηγέτης της ομάδας μου και να την βοηθήσω να ανέβει επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…