Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρώτο μέλημα η άμυνα”

“Πρώτο μέλημα η άμυνα”

sfairopoulos osfp

sfairopoulos-osfp

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα την Παρασκευή (07/11) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας. Κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Βελιγράδι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε πως θέλει να δει σε τι βαθμό οι παίκτες θα εφαρμόσουν τα νέα στοιχεία που θέλει να εισάγει ενώ σημείωσε ότι η το παιχνίδι του Ολυμπιακού πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα:

“Δεν έχει καμία σημασία ότι είναι το δικό μου ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα ως προπονητής του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα είναι η ομάδα, όχι το δικό μου ντεμπούτο. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα είναι τα νέα στοιχεία που προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι, σε άμυνα και επίθεση, και κατά πόσο μπορούμε να τα εφαρμόσουμε. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμάς.

Θέλω όλα να αρχίσουν από την άμυνα για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, χρειάζεται να έχουμε καλή συγκέντρωση, να μην κάνουμε λάθη, να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση ώστε να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Θεωρώ πως είναι στα συν της ομάδας ότι θα βρεθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όταν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…