Κεντρική Basket League Άρης “Πρόβλημα τα ριμπάουντ”

“Πρόβλημα τα ριμπάουντ”

aris pagkos priftis

aris-pagkos-priftis

Στα 22 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Κόροιβος στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στοιχείο που πρέπει να προβληματίσει την ομάδα του, καθώς και οι 33 βολές που εκτέλεσε η ομάδα της Αμαλιάδας.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τον τρόπο με το οποίο στηρίζουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά δήλωσε: “ Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Έπαιξε καλά στο σημερινό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της Ηλείας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, να δούμε το βίντεο. Μας προβληματίζουν τα 22 επιθετικά ριμπάουντ που δώσαμε στον αντίπαλο και σίγουρα θα δούμε γιατί δώσαμε 33 βολές στον αντίπαλο, ενώ εμείς σουτάραμε 16.

Και γι αυτό πάλι θα δούμε το βίντεο για να το διορθώσουμε, μέχρι εκεί που μπορούμε να το διορθώσουμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα, μας πλήγωσε με τα επιθετικά ριμπάουντ και το παιχνίδι γύρισε γιατί έπαιξε σκληρά και ταυτόχρονα σούταρε 17 βολές στο δεύτερο δεκάλεπτο”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να δούμε τα λάθη μας εν όψει του επόμενου αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…