Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προβληματική άμυνα

Προβληματική άμυνα

markopoulos

markopoulos

Στην κακή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καρσίγιακα.

“Ηταν ένα δύσκολο ματς. Η Καρσίγιακα είναι μια ομάδα που αλλάζει συνέχεια ρυθμούς κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δώσαμε εύκολα καλάθια στη μέση του γηπέδου. Κάπου στη ζώνη που έπαιξαν, μπερδευτήκαμε. Δεν πήραμε καλές αποφάσεις στο τέλος και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να κερδίσουν.

Κάναμε λάθη αμυντικά που δεν έπρεπε να κάνουμε. Σε κάποιο σημείο μπερδεύτηκαν οι παίκτες. Βλέπουμε πως βασικοί παίκτες δεν σκόραραν όπως άλλες φορές. Οι παίκτες προσπάθησαν, για 35 λεπτά ελέγχαμε το σκορ και δεχτήκαμε μεγάλα καλάθια από τους αντιπάλους. Αυτή η ομάδα στο παιχνίδι στην Τουρκία δέχτηκε στο τέλος δύο τρίποντα”, ήτα τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Από πλευράς παικτών, ο Χρήστος Σαλούστρος πρόσθεσε: “Χάσαμε στο τέλος. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ελέγχαμε το ματς ως το 35′, στη ζώνη τους λίγο κολλήσαμε και έχουμε μέρες για να δουλέψουμε σε αυτές τις αδυναμίες. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Οι 79 πόντοι είναι πολλοί ενώ σε άλλα ματς κρατούσαμε τους αντιπάλους στους 60 με 65 πόντους. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή και δεν κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…