Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ

Με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ

zagariotis rethimno nikitis klirosi

zagariotis-rethimno-nikitis-klirosi

Ο Γιώργος Ζαγαριώτης μέσω της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας του μπήκε στην κλήρωσε και ήταν ο τυχερός του προγράμματος “Είσαι μεσα;” της ΚΑΕ Ρέθυμνο και είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας, στην Αθήνα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο οπαδός της ρεθυμνιώτικης ομάδας, απέκτησε τη πρωτόγνωρη εμπειρία να ζήσει από κοντά το κλίμα, τις συνθήκες και τις διαδικασίες μια αποστολής πριν και μετά από κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, δήλωσε: “Παρότι παρακολουθώ πολλά χρόνια το Ρέθυμνο είναι η πρώτη φορά που αποκτώ κάρτα διαρκείας της ομάδας και τελικά μου βγήκε σε καλό, καθώς κέρδισα αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα γιατί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της. Πραγματικά, η προσπάθεια που γίνεται είναι εξαιρετική, η οποία αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται και όλα αυτά σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση σε σύγκριση με το μέγεθος του αντιπάλου. Την ομάδα την υποστηρίζω πολλά χρόνια τώρα από όταν έπαιζε στις μικρότερες κατηγορίες αλλά το ενδιαφέρον μου αναθερμάνθηκε, όπως και όλων των Ρεθυμνιωτών μετά τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και αν γίνεται να την δούμε να αγωνίζεται σε κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ας υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα του τόπου μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…