Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κερδίζει το στοίχημα

Κερδίζει το στοίχημα

panathinaikos omadiki1

panathinaikos-omadiki1

Ελκυστικός και θεαματικός…
Αυτές είναι δύο λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τον νέο Παναθηναϊκό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δείχνει μέχρι στιγμής να κερδίσει το στοίχημα και να φτιάχνει μία ομάδα υπόδειγμα, που βγάζει ενέργεια και πάθος στο πάρκε.

Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι πίστευαν στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πως αυτός ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να παίξει ένα τόσο ελκυστικό μπάσκετ, όσο ήταν αυτό που έπαιξε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, την Αρμάνι Μιλάνο αλλά και στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι “πράσινοί” πραγματοποιούν πειστικές εμφανίσεις, βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι και σε κάθε αναμέτρηση εμφανίζονται όλο και καλύτεροι. Αν με τη Φενέρμπαχτσε έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, με την Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε χθες ολοκληρωμένο μπάσκετ, καθώς πήρε άριστα αυτή τη φορά και στον αμυντικό τομέα.

Αυτή η μείξη μεταξύ έμπειρων παικτών και νέων παιδιών έχει δημιουργήσει μία καλοκουρδισμένη μηχανή, η οποία έχει υψηλούς μέσους όρους σε πόντους και ασίστ, παίζει πλέον άμυνα και της οποίας ακόμα δεν γνωρίζουμε το ταβάνι.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στο ρόλο τους και να τα πηγαίνουν περίφημα. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και θεωρείται πλέον ένας από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας. Ο Νίκος Παππάς έχει αφήσει πίσω την περσινή χρονιά και πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις με το “τριφύλλι”. Οι νεαοποκτηθείς Σλότερ, Μπατίστα, Μπλουμς, Μποχωρίδης και Ράιτ τα πηγαίνουν περίφημα και σε συνδυασμό με τις παλίες καραβάνες της ομάδας (Διαμαντίδης, Φώτσης, Γκιστ, Μαυροκεφαλίδης) δημιουργούν ένα σύνολο πολλά υποσχόμενο.

Ο κόσμος του “τριφυλλιού” δείχνει να απολαμβάνει το νέο δημιούργημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στηρίζοντας με κάθε ευκαιρία την ομάδα με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ και το μόνο που μένει να δούμε είναι το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…