Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Είδα πόσο αγαπάνε την ομάδα”

“Είδα πόσο αγαπάνε την ομάδα”

kamarakis

kamarakis

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ερμή Λαγκαδά ο Στάθης Καμαράκης δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος και πολυνίκης τεχνικός επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) αναφέρθηκε στους λόγους που ανέλαβε την Ελευθερούπολη, τον τριπλό στόχο που έχει αλλά και στο παιχνίδι που έρχεται με τον Μακεδονικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με την Ελευθερούπολη και την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική:“Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα με μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται, ενώ και τα παιδιά τώρα αρχίζουν να μαζεύονται όλα έπειτα από κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν. Οι παράγοντες ενδιαφέρονται πολύ για την ομάδα τους κι αυτό ήταν κάτι που με κέρδισε, καθώς είδα πόσο πονάνε την ομάδα της πόλης τους και πόσο ήθελαν να βρίσκομαι εδώ. Επιστρέφω στην Γ΄ εθνική έπειτα από 10 χρόνια, όμως προσωπικά θεωρώ όλες τις κατηγορίες ίδιες. Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του ανθρώπου είναι η προσαρμοστικότητα κι εγώ ευτυχώς μπορώ να προσαρμόζομαι στις συνθήκες και τις καταστάσεις.

Αγωνιστικά το ρόστερ αποτελείται από ένα κράμα πεπειραμένων και νέων παιδιών με πολλά προσόντα. Το σημαντικό είναι ότι τα νεαρά παιδιά προέρχονται από την πόλη της Ελευθερούπολης και είναι παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο”.

Για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα: “Πρώτος στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να πάρει τη σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αγωνιστικά θέλουμε να δώσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε σε 2-3 νεαρούς παίκτες που έχουν το ταλέντο κι αναμένεται να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Εκτός όλων αυτών, προσωπικά έχω τη διάθεση να δουλέψω με αυτά τα παιδιά και να τα βοηθήσω να αναπτύξουν το ταλέντο τους προκειμένου να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν”.

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Μακεδονικό: “Είναι ένα καθοριστικό και δύσκολο παιχνίδι το ερχόμενο με τον Μακεδονικό. Απέναντι μας θα βρούμε ένα πρώην παίκτη μου, τον Ντίνο Νικάκη με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στους Ίκαρους Σερρών κι είχαμε βγει πρώτοι στο Πανελλήνιο Εφηβικό πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Σύρο. Όπως κι εμείς έτσι κι ο αντίπαλος έχει καλή περιφέρεια οπότε θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…