Κεντρική NBA “Δουλεύω στην ενδυνάμωση”
NBA

“Δουλεύω στην ενδυνάμωση”

papanikolaou-jazz

Τη θέληση και το κίνητρο να δουλέψει σκληρά για να προσαρμοστεί πλήρως, να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να βελτιωθεί, εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας σε αμερικάνικα μέσα. Ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής καθώς σε 7 παιχνίδια μετράει 4.6 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο αλλά βρίσκεται μόνο στην αρχή.

“Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ήξερα πως θα έχω σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Δεν πρέπει να απογοητεύομαι, γιατί αν αρχίσω να σκέφτομαι την αστοχία, θα χειροτερέψουν και οι άλλοι τομείς στο παιχνίδι μου. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά. Στο ΝΒΑ αν σταματήσεις τη δουλειά, κάποιος θα γίνει καλύτερος από σένα.

Θέλω να δουλέψω στα ατού μου για να τα τελειοποιήσω όσο είναι δυνατό, αλλά και στις αδυναμίες μου. Είναι ακόμη νωρίς και όλοι μου λένε πως πρέπει να κάνω υπομονή. Πρέπει να συνηθίσω σε ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ και για να το κάνω αυτό θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου”, τόνισε αρχικά ο “Papa” και στη συνέχεια δήλωσε πως έχει επικεντρωθεί στο “χτίσιμο” του κορμιού του:

“Το μπάσκετ είναι ίδιο παντού, αλλά εδώ το παιχνίδι είναι πιο δυναμικό. Γι’ αυτό και περνάω πολλές ώρες στην αίθουσα με τα βάρη, για να βελτιώσω το σώμα μου. Θέλω να γίνω πιο δυνατός για να γίνω και πιο ανταγωνιστικός. Δεν μου αρέσει να μπορεί ο αντίπαλος να με σπρώχνει και να με πηγαίνει όπου θέλει. Θέλω να μπορώ να τον κρατάω μακριά από τη ρακέτα”.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ενάντια στους Τίμπεργουλβς (12/11) η οποία θα διεξαχθεί στο Μεξικό, κατέληξε: “Θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Το ΝΒΑ σού δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύεις  σε πολλά μέρη και να γνωρίζεις νέα πράγματα. Θα είναι, βέβαια, ακόμη καλύτερα αν πάρουμε και τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…