Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δουλέψαμε στην άμυνα”

“Δουλέψαμε στην άμυνα”

sfairopoulos2

sfairopoulos

Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την αμυντική επίδοση του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια και πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι θέλησε να δουλέψει ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Κόντρα στον “Δικέφαλο” ο Έλληνας τεχνικός είδε την ομάδα του να παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στα μετόπισθεν και δεν μπορούσε παρά να εκφράσει την ικανοποίησή τους.

Ερωτώμενος για τους τραυματίες, ξεκαθάρισε ότι οι γκαρντ (Κατσίβελης – Λοτζέσκι) θα επιστρέψουν άμεσα, ενώ οι Πρίντεζης και Παπαπέτρου θα χρειαστούν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά:
“Μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια είχα πει πως ήταν καλό που κερδίσαμε αλλά αμυντικά δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Ενα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας είχε έμφαση σε αυτό το κομμάτι. Στην πρώτη περίοδο μπορεί να μην είχαμε βρει ρυθμό επιθετικά, αλλά πήραμε μια μικρή διαφορά. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Από την άμυνα πήραμε ρυθμό. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πιστεύω πως και η επίθεσή μας δούλεψε καλά”.

Σχετικά με τους τραυματίες, σχολίασε: “Ο Πρίντεζης θα μπει αργά. Ο Παπαπέτρου θα μπει ακόμα πιο αργά. Περιμένουμε στο επόμενο διάστημα τα δύο γκαρντ να μπουν. Οι ψηλοί θα χρειαστούν λίγο παραπάνω. Ο Παπαπέτρου θα μπει πιο αργά. Η πορεία της αποθεραπείας τους είναι καλή. Οι γκαρντ βρίσκονται στο τελευταίο διάστημα αποθεραπείας και οι ψηλοί στο προτελευταίο”.

Ο Βασίλης Καββαδάς από την πλευρά του είπε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την σημερινή προσπάθεια. Είναι μία αξιόλογη ομάδα.. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί για 40 λεπτά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως στο γήπεδο είχε πάρα πολύ κόσμο, οπαδούς και παιδιά από τα σχολεία. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…