Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν λειτούργησε η άμυνα”

“Δεν λειτούργησε η άμυνα”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε στα Τρίκαλα αλλά στο τέλος “απογειώθηκε” και πήρε ευρεία νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα στον αμυντικό τομέα κατά το πρώτο ημίχρονο την οποία απέδωσε δύο λόγους:

“Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, τα Τρίκαλα παίξανε καλά, μία ομάδα γρήγορη με καλούς σουτέρ,  προετοιμάσαμε την άμυνα μας αλλά παρόλα αυτά δεν λειτούργησε στο πρώτο ημίχρονο για δύο λόγους. Πρώτα γιατί τα Τρίκαλα παίξανε καλά απέναντι στην άμυνα μας και δεύτερον γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν ήταν έτοιμοι για να παίξουν στο παιχνίδι αυτό. Αλλά σταθήκαμε τυχεροί γιατί στην συνέχεια κάποιοι άλλοι παίκτες μας έδειξαν ετοιμότητα”.

Ο Αντώνης Φώτσης, με τη σειρά του, συμπλήρωσε: “Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, παίζαμε σε μία καυτή έδρα με μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι μπήκαμε με κάποια συγκέντρωση στο παιχνίδι αλλά αργότερα πιστεύαμε ότι ο αγώνας τελείωσε, χαλαρώσαμε, και όταν κάνεις τέτοια λάθη με μία ομάδα σαν τα Τρίκαλα που έχει πολύ ταλέντο και πολύ καλούς παίκτες θα το πληρώσεις. Ευτυχώς για εμάς γύρισε το παιχνίδι και συγκεντρωθήκαμε πάλι, παίξαμε καλό μπάσκετ και καταφέραμε να πάρουμε  μία σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…