Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Για το βήμα παραπάνω”

“Για το βήμα παραπάνω”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμα μια ευρωπαϊκή “παράσταση” συντρίβοντας και την Μπουντούτσνοστ (80-60) στην Πυλαία, και “αγκαλιάζει” πλέον την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του σε όλους τους τομείς και αναφέρθηκε στο “βήμαπρόκρισης που δείχνει ικανός να κάνει ο ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Μπράβο στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και την σκληρή άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερά μας τόσο στην άμυνα και στην επίθεση και η ομάδα μπορεί να κοιτάξει το κάτι παραπάνω. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και λέι απ. Είχαμε λίγα λάθη, είχαμε ασίστ και αυτό είναι το μπάσκετ… Έχουμε ακόμη δουλειά, υπάρχουν καλές και κακές μέρες και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Για το τι προσδιορίζει ως “το βήμα παραπάνω” της ομάδας: “Να μπορέσει να προκριθεί…”

Για το γεγονός πως οι παίκτες δεν δείχνουν σημάδια κόπωσης: ”Όταν έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν καλό μπάσκετ, ο ένας τραβάει τον άλλον και μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το θέαμα”.

Για τον αριθμό νικών για την πρόκριση: “Δεν μπορείς να πει τίποτα γι΄αυτό. Ολες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά”.

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναικό και αν ωφελεί τον ΠΑΟΚ εν όψει Καρσίγιακα: “Ρεπό αύριο… Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί με την αναβολή. Πολλές φορές κάτι που φεύγει από το πρόγραμμα μπορεί να φέρει άλλες καταστάσεις. Να χαλαρώσεις και να παρουσιαστείς διαφορετικός στο επόμενο ματς”.

Για τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης: “Θέλουμε να παίξουμε καλά σε μεγαλύτερα διαστήματα. Για να κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ανασφάλεια και να είσαι στα κόκκινα. Πολλές φορές αυτό το μπάσκετ που βλέπετε εσείς, είναι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε εμείς”.

Από την πλευρά του, ο Τζούλιαν Βον, συμπλήρωσε: “Είμαι περήφανος για το πώς εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι. Εχουμε σεβασμό στην Μπουντούτσνοστ, είχαμε ανησυχία για το πόσο συμπαγείς θα ήμασταν αλλά όλοι δουλέψαμε σωστά για να φτάσουμε στην νίκη”.

Για το ποιος ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την άποψή του: “Ομαδική ήταν η προσπάθεια αλλά αν επιμένετε τόσο πολύ θα πω ο Κάρτερ γιατί έβαλε τους πιο πολλούς πόντους”.

Για τον γιο του Τζάκσον: “Πιθανόν να του άρεσε το πώς έπαιξα. Πάντως του αρέσει πιο πολύ το μπέιζμπολ“.

Για την πρόκριση: “Με το ένα πόδι φαίνεται να έχουμε περάσει την πόρτα της πρόκρισης. Πρέπει όμως να προσέξουμε και στην συνέντευξη”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα “φρέσκος” στο ματς: “Το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά. Μας εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε και σε αυτούς οφείλεται το πώς εμφανιζόμαστε στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…