Κεντρική Ασίστ Basketbase Ας όψονται τα τρίποντα

Ας όψονται τα τρίποντα

faye rethimno kaod

faye-rethimno-kaod

petridis-giorgosΔεν ήταν καθόλου κακή η χθεσινή προσπάθεια του Ρεθύμνου κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως με 2/22 τρίποντα πιθανότατα θα έχανε από κάθε ομάδα της Α1 κι όχι μόνο τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου σημείωσαν δύο αρνητικά ρεκόρ για το φετινό πρωτάθλημα.

Τα μόλις δύο εύστοχα τρίποντα ισοφάρισαν τη χειρότερη επίδοση. Τόσα είχε και η Νέα Κηφισιά στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Πατρών. Οι Κρητικοί, όμως, κατέρριψαν την προηγούμενη χαμηλότερη επίδοση στο ποσοστό πίσω από τα 6μ75, έχοντας 2/22 τρίποντα δηλαδή 9,09%, καθώς η προηγούμενη ήταν αυτή του 13% (3/23) που είχε ο Πανελευσινιακός στο ματς της 4ης αγωνιστικής στο Ρέθυμνο. Ίσως να φταίνε τα… στεφάνια.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Μουχάμεντ Φαγιέ ήταν ο 4ος κατά σειρά -στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου- παίκτης (είχαν προηγηθεί Μαυροειδής, Βεζένκοφ και Μιλόσεβιτς), που μάζεψε 13 ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ ισοφάρισε και την καλύτερη επίδοση αμυντικών ριμπάουντ, με τα 11 που είχε κόντρα στον Ολυμπιακό, όσα είχαν στην 1η αγωνιστική ο Σλαφτσάκης (στο ΚΑΟΔ – Τρίκαλα) και στην 4η ο Κακιούζης (στο Κηφισιά – Απόλλωνα Πατρών).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…