Κεντρική Basket League Αγώνες Απόλλωνας – Τρίκαλα 83-70

Απόλλωνας – Τρίκαλα 83-70

panionios apollon patron

panionios-apollon-patron

Καθάρισε από νωρίς!…
Σε άνετη νίκη έφτασε ο Απόλλωνας Πάτρας ο οποίος επικράτησε των Τρικάλων με 83-70, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν μπήκαν και οι βάσεις για την τελική επικράτηση.

Τρομερή επιστροφή προσπάθησαν να κάνουν τα Τρίκαλα στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν μείωσαν ακόμα και στους 3 πόντους, ωστόσο, οι Πατρινοί απάντησαν με σερί 10-0 και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι γηπεδούχοι το πρώτο δεκάλεπτο, όταν παίζοντας εξαιρετική άμυνα κράτησαν τα Τρίκαλα μόλις στους 6 πόντους και με τη λήξη του βρέθηκαν στο +15 (21-6), με τους Πεν και Γκάλογουεϊ να προσφέρουν λύσεις στην επίθεση.

Η ομάδα του Φλεβαράκη προσπάθησε να αντιδράσει, ανεβάζοντας ρυθμό στην επίθεση, ωστόσο, ο Απόλλωνας δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ό, τι έχτισε στην πρώτη περίοδο. Ο Ελ Αμίν μπήκε στην εξίσωση, ο Πεν συνέχισε να σκοράρει και οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα 16 πόντων (43-27).

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Απόλλωνας στο δεύτερο μέρος, καθώς με τους Γκάλογουεϊ και Πεν στο σκοράρισμα και τον Ελ Αμίν να βοηθάει σε όλους τους τομείς, απαντούσε σε κάθε προσπάθεια των Τρικάλων να επιστρέψει στο ματς και τη διεκδίκηση της νίκης. Έτσι έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 64-49.

Εντυπωσιακή ανατροπή προσπάθησαν να κάνουν τα Τρίκαλα στην τέταρτη περίοδο, μείωσαν ακόμα και στους τρεις πόντους (73-70), ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν με σερί 10-0, κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους και σε μια πιο δύσκολη νίκη από ό, τι αναμενόταν.

Διαιτητές: Ταβουλαρέας – Μάνος – Παφίλης
Τα δεκάλεπτα:
 21-6, 43-27, 64-49, 83-70.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας) Σκορδίλης 4, Αργυρόπουλος 8 (2), Γκάλογουεϊ 17 (2), Πεν 26 (6), Φιτζπάτρικ 10 (1), Αντωνάκης 2, Μπατής, Ελ Αμίν 11, Μολφέτας 5, Νιφόρας, Γεωργαλής.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 4, Νικολόπουλος 9 (3), Τρέισι 6 (1), Μπόουι 4, Τσούπκοβιτς 10 (1), Πάνος 3, Σπανός 6 (2), Ματαλών 4, Κάντζι 24 (3), Χόντζιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…