Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ήρθε φυσιολογικά η ήττα”

“Ήρθε φυσιολογικά η ήττα”

likogiannis1

likogiannis1

Η έλευση του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του Κολοσσού δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς η ροδίτικη ομάδα γνώρισε την ήττα από την ισχυρή Κηφισιά. Ο τεχνικός των “θαλασσί“, παρ’ όλα αυτά, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο αφομοίωσης της φιλοσοφίας του από τους παίκτες, άφησε υπόνοιες για τη διαιτησία της αναμέτρησης ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές προπονητών:

“Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τα παιδιά, γιατί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να αφομοιώσουν κάποια στοιχεία που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά είχαμε μία άσχημη επιθετική βραδιά, με μέτριες επιλογές στη δημιουργία.

Από την άλλη, η Κηφισιά είναι μία ομάδα δυνατή και στη ρακέτα και στην περιφέρεια. Ξεκινήσαμε καλά, όμως δεν είχαμε την ίδια συνέχεια. Ειδικά, στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε και γι’ αυτό ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν, αλλά η ελληνική λίγκα δεν τελειώνει από την 5η ή την 6η αγωνιστική. Έτσι, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στη διαιτησία, αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Επειδή έχω και την περσινή εμπειρία, δεν είναι καλό να αλλάζουν συνεχώς οι προπονητές γιατί αυτό δεν κάνει καλό σε μία ομάδα. Εγώ, αυτές τις τέσσερις μέρες που είμαι στην ομάδα, το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να δουλέψω στη ψυχολογία και λίγο στην άμυνα. Όσον αφορά στις προσθήκες, δεν είμαι υπέρ των αλλαγών. Αυτή είναι μία άλλη κουβέντα που έχει να κάνει με τα οικονομικά και εγώ δεν είμαι σε αυτή τη διαδικασία”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, συμπλήρωσε:  “Ήταν ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας και κάθε παιχνίδι στο γήπεδό μας είναι σημαντικό. Από την πλευρά μας, δώσαμε ό,τι είχαμε, αλλά πληρώσαμε την αδράνειά μας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου επιτρέψαμε στην Κηφισιά να ξεφύγει στο σκορ. Γενικά, κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που διαθέτει πολλές λύσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν βάλαμε κάποια σουτ, όπου θα φτάναμε στο σκορ. Παλέψαμε αμυντικά, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και γι’ αυτό θέλαμε να βγάλουμε σήμερα τη… “θηλιά” από το λαιμό μας, παίρνοντας τη νίκη. Όμως, συνεχίζουμε και πλέον ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…