Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έρχονται παιχνίδια – φωτιά

Έρχονται παιχνίδια – φωτιά

jankovic

jankovic

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια της χρονιάς. Τα δύσκολα, βέβαια, τώρα αρχίζουν για το “τριφύλλι”, όπως παραδέχθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”.

“Είμαστε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν. Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοσή μας. Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια για μας και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μετά τους σημαντικούς αγώνες με την Μπαρτσελόνα και την Τουρόβ θα φανεί αν έχουμε κάνει ένα βήμα για την πρόκριση στο Top 16. Παράλληλα έχουμε και μια αποστολή σε δύσκολη έδρα, όπως είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ και απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα την οποία θα βρούμε μπροστά μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου και θα είναι ένα τεστ αυτό το ματς”, δήλωσε αρχικά ο 24χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

“Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα πέρα από κάποια βήματα προόδου στη δουλειά που κάνουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα, η οποία στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Θα πάμε στη Βαρκελώνη με έξτρα κίνητρο κι έτοιμοι να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εκεί δεν χωρά λεπτό χωρίς συγκέντρωση, γιατί αν τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…