Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ένα πρόγραμμα είναι

Ένα πρόγραμμα είναι

rachiotis giakeimi pavlopoulos

rachiotis-giakeimi-pavlopoulos

Εντάξει, αντιλαμβανόμαστε. Δύσκολοι καιροί, όλοι κάνουν οικονομία, χρήματα για εξτρά γραμματειακή υποστήριξη δεν υπάρχουν, αλλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα, βρε παιδιά. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο, ζητήστε από έναν προγραμματιστή να σας φτιάξει ένα απλό πρόγραμμα, ώστε βάζοντας τα δεδομένα να αποφεύγεται η… έκθεση της ΚΕΔ, των διαιτητών, του συστήματος ολόκληρου.

Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είχαμε τον αγώνα Νήαρ Ηστ – Χαλάνδρι (έληξε με σκορ 78-62). Διαιτητές ήταν οι Γιακείμη – Τσολάκος. Στην επερχόμενη αγωνιστική, στον αγώνα Προμηθέας Χαλ. – Νήαρ Ηστ προέκυψε διαιτητικό δίδυμο Σπυρόπουλος Σπ. – Γιακείμη.

Πρόδηλα είναι λάθος ορισμός. Φανταστείτε τώρα, η διαιτητής Γιακείμη να βρεθεί σε κακή μέρα (σε όλους μπορεί να συμβεί). Ποιος θα πληρώσει το… μάρμαρο; Η Ειρήνη Γιακείμη, η ΚΕΔ/ΕΟΚ, η Νήαρ Ηστ (εν προκειμένω);

Λογικό είναι με αυτόν τον όγκο δουλειάς να γίνονται λάθη κι εμείς δεν περιμένουμε στη γωνία για να αναδείξουμε αυτά τα λάθη. Επειδή, όμως, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως τέτοιες αβλεψίες μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις, είτε πρέπει να ενισχυθεί η γραμματειακή υποστήριξη της Κεντρικής Επιτροπής (στην τελική βάλτε τον αγράμματο, αφού έτσι κι αλλιώς από κάπου πληρώνεται), είτε να αποκτηθεί ένα πρόγραμμα, που θα εντοπίζει αυτού του είδους τα λάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…