Συνεχίζουν μαζί

omilos iatrikou athinon

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για μια ακόμα χρονιά και έτσι θα αποτελέσει τον επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.

Σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε: “Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός μοιράζονται τις ίδιες αξίες της πρωτοπορίας, της άμιλλας και της κοινωνικής προσφοράς, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μία ακόμη χρονιά.

Στη διαρκή προσπάθειά της K.A.E. Ολυμπιακός για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται αρωγός, συμβάλλοντας με την διακεκριμένη ιατρική ομάδα και τα εξειδικευμένα κέντρα του, στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και άρτιες επιστημονικές υπηρεσίες.”

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός περιλαμβάνει και πληροφορίες για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, αναφέροντας:

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από το Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.

Με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και συνεχείς επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμεί σήμερα 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στη χώρα μας, συνόλου 1200 κλινών, και προσφέρει τις ιατρικές και νοσηλευτικές του υπηρεσίες, ετησίως, σε περισσότερους από 400,000 συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη. Έχει παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών και Διαγνωστικών, 3 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία.

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας, ενώ έχει συνάψει και σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το 1991 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτελεί πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου Temos (Trust Effective Medicine Optimized Services), έχοντας διάκριση Temos Excellence, και της TUV Hellas, κατέχοντας το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.

Τέλος, νοσηλευτικές του μονάδες έχουν συμπεριληφθεί στα “καλύτερα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για το 2014” από το Διπλωματικό Συμβούλιο (Diplomatic Council).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αντάλλαξαν δώρα οι παίκτες [vid]

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του Ολυμπιακού και οι παίκτες του δεν κατάφεραν να ανταλλάξου…