Κεντρική Basket League Απόλλων Π. “Συγχαρητήρια…”

“Συγχαρητήρια…”

vetoulas-oaka

Ο Απόλλωνας Πάτρας επέστρεψε στην Περιβόλα και παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα επιτυγχάνοντας επιβλητική νίκη εναντίον του Κολοσσού. Ο Νίκος Βετούλας, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του όχι μόνο για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και για τα προβλήματα που έπρεπε να ξεπεράσουν προκειμένου να τα καταφέρουν:

“Ξεκινώντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη γιατί τα προβλήματα που είχαμε αυτή την εβδομάδα ήταν τεράστια. Μιλάω και για τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά.

Αγωνιστικά με τους παίκτες που ήταν στον πάγκο, και ήταν περισσότεροι από αυτούς που έκαναν προπόνηση. Εξωαγωνιστικά γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη να ακούει από τον αντιπρόεδρο της ομάδας ότι δεν έπρεπε να γίνει μεταγραφή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και ιδιαίτερα στους έμπειρους παίκτες για το κλίμα που κράτησαν και δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο, κι αυτό μεταφράστηκε με το πάθος που έβγαλαν στην άμυνα, που είναι καθαρά θέμα θέλησης και διάθεσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι ταλαντούχα και με μεγάλη ικανότητα στην περιφερειακή γραμμή. Δώσαμε το βάρος εκεί, θεωρώ με επιτυχία και σίγουρα αυτή την φορά το ροτέϊσον ήταν μεγαλύτερο και μας βοήθησαν παιδιά όπως ο Γεωργαλλής, ο Μολφέτας, ο Νιφόρας που μπήκαν και έδωσαν έξτρα ενέργεια στο χρόνο που έπαιξαν. Χωρίς να υπολείπονται τα άλλα παιδιά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόουτς και την ομάδα του Κολοσσού για την πορεία που κάνει”.

Με τη σειρά του, ο Τάσος Αντωνάκης, δήλωσε: “Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Όσοι κάναμε προπόνηση, προσπαθήσαμε να αφοσιωθούμε στην άμυνά μας και πως θα αντιμετωπίσουμε τον Τζέϊμς και τον Τσάμη. Αυτό το κάναμε σε πολύ καλό βαθμό. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Την κρατήσαμε κι έτσι ήλθε η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας και θέλουμε να πάμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Δίπλαρος: «Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι»

Ο Νίκος Δίπλαρος ήταν ένας απο τους πρωταγωνιστές της σημερινής αναμέτρησης του Απόλλωνα Π…