Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Στόχος οι εθνικές κατηγορίες”

“Στόχος οι εθνικές κατηγορίες”

mixelakos_tritonas

Υπό τις οδηγίες του, ο Τρίτωνας έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους και πλέον βρίσκεται στην Α’ ΕΣΚΑ, με τις  βλέψεις είναι ακόμα ψηλότερες και δη για τις εθνικές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μιχελάκο, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και αναφέρθηκε το καλό ξεκίνημα και τους στόχους της ομάδας καθώς και για το επίπεδο της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Τρίτωνα και το ρόστερ της ομάδας:

“Έχουμε φτιάξει μία ομάδα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία για την κατηγορία κι αυτό οφείλεται στις καλές επιλογές παικτών που έγιναν το καλοκαίρι. Για να στηθεί αυτό το ρόστερ βοήθησε πάρα πολύ η διοίκηση, η οποία ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε και συνέβαλε τα μέγιστα για να συμφωνήσουμε με τους παίκτες που θέλαμε.

Το ρόστερ δεν έχει ιδιαίτερα ψηλό μέσο όρο ηλικίας, καθώς υπάρχει μόνο ένας 30άρης κι αυτό είναι θετικό γιατί όλοι οι παίκτες χαρακτηρίζονται από μεγάλο κίνητρο, ενέργεια και ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν κάτι που θέλαμε και το ψάχναμε γιατί είναι ένα απαραίτητο συστατικό για όποιον έχει στόχους πρωταθλητισμού.

Στον αγωνιστικό τομέα ξεκινήσαμε τη σεζόν με ένα καλό διπλό μέσα στον Απόλλωνα, όμως στη συνέχεια κάναμε μία κακή εμφάνιση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια χάνοντας από τη ΦΕΑ. Σε εκείνο το παιχνίδι βγάλαμε όλες τις αδυναμίες μας, όμως είναι θετικό ότι αυτό έγινε νωρίς στην σεζόν κι έτσι μπορούμε να καλύψουμε αυτή την ήττα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύουμε καθημερινά στις αδυναμίες μας”.

Για τους στόχους που έχουν τεθεί:

“Ο στόχος είναι να παρουσιάζουμε το καλύτερο μας πρόσωπο σε κάθε αγώνα κι αν γίνεται κάθε Δευτέρα να παίρνουμε τη νίκη. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά, τα οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις Εθνικές κατηγορίες οπότε το ρόστερ από μόνο του δείχνει τον στόχο που πρέπει να έχουμε. Το σίγουρο είναι ότι μία άνοδος για τον Τρίτωνα θα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια που απουσιάζει η ομάδα από τις Εθνικές κατηγορίες και η διοίκηση έχει τη φιλοδοξία να επαναφέρει τον σύλλογο σε αυτό το επίπεδο”.

Για το επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑ:

“Στην κατηγορία έχουν έρθει αρκετά καλοί παίκτες όπως είναι ο Σαμοθράκης, ο Πάντσιος κι άλλοι, ενώ το επίπεδο προπονητικά είναι υψηλό. Είναι ένα απαιτητικό και σκληρό πρωτάθλημα που έχει τα χαρακτηριστικά μαραθωνίου, καθώς για να προχωρήσεις πρέπει να συνδυάζεις πολλά πράγματα ως ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΣΚΑ είναι το καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Το γεγονός ότι συμμετέχω σε αυτό το πρωτάθλημα είναι κάτι σπουδαίο και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό Συμβούλιο (Λαμπρόπουλος, Μαθιός, Παπακώστας, Άρχοντας και Σελεμενάκης) για τη στήριξη και τη πίστη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον έφορο, Αντρέα Κορμανό, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια κοντά μας προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: «Αναγκαία η επανεκκίνηση στο ερασιτεχνικό μπάσκετ»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει την…