Κεντρική Α1 Ολυμπιακός Στήριξη στον Ερασιτέχνη

Στήριξη στον Ερασιτέχνη

aggelopouloi-new-telikoi

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν τη Δευτέρα (10/11) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη. Οι τρεις άνδρες μίλησαν για όλα τα θέματα και όπως ανακοινώθηκε από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, θα αυξηθεί η οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη κατά 150.000 ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική ενίσχυση σε περίπτωση που εκμηδενιστούν τα πρόστιμα που πληρώνει η ομάδα από την κακή συμπεριφορά των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
“Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/11/2014 συνάντηση των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αφορούσε τον Ερασιτέχνη όπου και διαπιστώθηκε η εξαιρετική δουλειά και εξυγίανση που έχει γίνει ως τώρα στα τμήματα που αποτελούν την καρδιά του Ολυμπιακού μας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η αύξηση της ενίσχυσης προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την Κ.Α.Ε κατά το ποσό των 150.000 Ευρώ. Επίσης συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα που έχουν πλήξει την ομάδα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συμπεριφοράς μικρής μερίδας φιλάθλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ο Αντετοκούνμπο ξέρει από μόνος του τον δρόμο για να βρεθεί εκεί που πρέπει»

O Bασίλης Σπανούλης έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο αρχηγός των ερ…