Κεντρική Ασίστ Party Πυξίδα και… Νώντας

Πυξίδα και… Νώντας

drakoi-ebasket-papadoniou

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Διόλου τυχαία η επιλογή μας το χθεσινό δείπνο “σύσφιξης των σχέσεων” -που γράφουν και οι δημοσιογράφοι- να γίνει στο ζεστό (και) αθλητικό, μουσικό στέκι “Πυξίδα και Δράκοι” του φίλου μας Νικόλα Ζιάκα στο Γουδή.

Ήμασταν αρκετοί. Λείπαμε κι άλλοι, καθώς οι δημοσιογραφικές ή άλλες υποχρεώσεις τρέχουν, ενώ οι Βορειοελλαδίτες συνάδελφοι μας απέστειλαν “μήνυμα στήριξης”.

Και εμείς τους στηρίζουμε. Οφείλουμε (και σε προσωπικό επίπεδο) ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους συνεργάτες (παρόντες και απόντες) από το συντακτικό, τεχνικό και εμπορικό Τμήμα, αλλά και στον Νώντα Παπαντωνίου!

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, ο λεοντόκαρδος πλέι μέικερ της ΑΕΚ τίμησε με την παρουσία του και μας και το eBasket. Αυτονόητο είναι (και προ του φόβου που λέγεται… Ντράγκαν Σάκοτα) ότι ο νεαρός γκαρντ έφυγε νωρίς από την παρέα μας. Οι υπόλοιποι το ξενυχτήσαμε λίγο και εμείς έχουμε σήμερα ένα κεφάλι καζάνι, αφού ξεμάθαμε ή μεγαλώσαμε κατά πως φαίνεται (και τα μαλλιά μας δεν τα βάψαμε ποτέ, φίλε Νώντα, μην σε παρασύρει ο Κογκαλίδης), αλλά όλα καλά…

Το ταξίδι του eBasket (που θα έχει πολλούς… δράκους στην πορεία του) συνεχίζεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
  • Ήταν κι ο Νίκος εκεί

    Πολλοί μπορούσαν να λείψουν (δεν έλειψαν) από το πάρτι μας, ο Νίκος Χαρδαλιάς όμως όχι. Φί…
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Σας ευχαριστούμε

Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …