Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πανευρωπαϊκό στον Βόλο

Πανευρωπαϊκό στον Βόλο

ethniki-efivon

Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση ανέλαβε να φιλοξενήσει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, μετά το Παγκόσμιο Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, στη χώρα μας θα γίνει και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και συγκεκριμένα στην πόλη του Βόλου από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από την FIBA, σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας. Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου, αποτελείται από τις γενιές ’97 και ’98. Η γενιά του ’97, αποτελεί μία από τις καλύτερες που έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας καθώς περιλαμβάνει παιδιά με απίστευτο ταλέντο, τα οποία και αποτελούν τη βάση της Εθνικής Εφήβων (Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης, Παπαγιάννης, Σκουλίδας, Μουράτος), ενώ έχουν κατακτήσει το Πανευρωπαϊκό Παίδων στην Ουκρανία πριν ένα χρόνο. Τέλος, φέτος, μαζί με τους 96άρηδες, έφτασαν στην 4η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξήχθη στην Τουρκία.

Όσον αφορά τη γενιά του ’98, τα παιδιά που την απαρτίζουν (Λούντζης, Χρηστίδης κ.α) έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους σε πληθώρα αγώνων και διοργανώσεων και είναι βέβαιο ότι αποτελούν ισχυρά όπλα στα χέρια του προπονητή για να διεκδικήσουν ακόμα και την κορυφή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Γυναικών: Προπόνηση στη Βαλένθια [vid]

Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προ…