Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Μας δίνει κίνητρο η νίκη”

“Μας δίνει κίνητρο η νίκη”

petros-prekas-samantoura

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, Πέτρος Πρέκας, τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ότι η νίκη επί του Ελληνικού προήλθε από το σωστό διάβασμα του αντιπάλου, ενώ παράλληλα δημιουργεί κίνητρο στην ομάδα του για ανάλογη συνέχεια. Παράλληλα, μίλησε για το πώς κινήθηκαν οι πράσινοι στις μεταγραφές, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πρέκα στο sepk.gr:
Για τη νίκη επί του Ελληνικού: “Πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ίσως είναι ο καλύτερος του πρωταθλήματος. Ήμασταν κουρασμένοι, καθώς είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ υπήρχε και το ταξίδι που έπρεπε να κάνουμε. Προσπαθήσαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες να διαχειριστούμε την κόπωση. Όπως κάθε εβδομάδα δώσαμε βάση στο scouting και στο καλό διάβασμα του αντιπάλου μας και γενικά δεν αντιμετωπίσαμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σύγκριση με όλα τα άλλα ματς. Το μόνο που κάναμε αλλιώς ήταν η διαχείριση της κούρασης λόγω των συνθηκών”.

Για τους στόχους του ΠΑΟ: “”Είναι νωρίς ακόμα, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο. Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι θέλουμε να πορευτούμε μέσα στη σεζόν κοιτώντας πάντα μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε πάνω στο δρόμο που έχουμε χαράξει και μας βοηθά στον τομέα της ψυχολογίας”.

Για τις καλοκαιρινές μεταγραφές: “”Όλη η ελληνική κοινωνία και κατ’ επέκταση ο αθλητισμός βρίσκεται σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει μία ανανέωση, να φέρει κάποια νεαρά παιδιά και να καταφέρει να μην ξεφύγει στα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει, ώστε να είναι αξιόπιστος οικονομικά. Διαχειριστήκαμε ένα χαμηλό μπάτζετ και στην επιλογή των παικτριών εκτός από τον οικονομικό παράγοντα, δώσαμε μεγάλη βαρύτητα και στους χαρακτήρες. Επιλέχθηκαν κορίτσια που θέλουν να προοδεύσουν, έχουν στόχο να γίνουν καλύτερες και είναι καλές προσωπικότητες”.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: “”Στο παιχνίδι με το Ελληνικό ο κόσμος μας έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είναι ένα αναπόσπαστο και βασικό χαρακτηριστικό του Παναθηναϊκού σε όλα τα τμήματα και πάντα βοηθούν τους αθλητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Η αντίδραση των προπονητών στο λουκέτο!

Ο ΣΕΠΚ πήρε θέση, μετά το λουκέτο που έβαλε η Κυβέρνηση στον αθλητισμό. Η ανακοίνωση: “Μετ…