Κεντρική Απόλλων Π. Διαδικτυακά εισιτήρια

Διαδικτυακά εισιτήρια

apollonas carna-parousiasi-sinentefksi tipoy

Και μέσω διαδικτύου θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας τους. Σημαντικότατο στοιχείο αυτής της νέας τεχνολογίας που εισάγουν στην ομάδα τους οι άνθρωποι του Απόλλωνα, αποτελεί η προσφορά που θα υπάρχει για όσους κλείνουν με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας:
“Από την άνεση του σπιτιού τους θα μπορούν πλέον να προνηθεύονται οι φίλοι του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ CARNA» εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια με μάλιστα ενδιαφέρουσες προσφορές.

Με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου www.apollonpatras.gr θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μπει στο σύστημα της VIVA.gr όπου ακολουθώντας μια απλή διαδικασία να προμηθευτή voucher αγοράς εισιτηρίου και να το εκτυπώνει στο σπίτι του (print@home).

Με το voucher ο φίλαθλος θα μπορεί να προσέλθει στην ειδική θύρα ελέγχου των εισιτηρίων VIVA όπου θα ελέγχεται η αυθεντικότητά του και θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο (με το κατάλληλο εισιτήριο)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…