Αιχμές για ΕΣΑΚΕ

giannakopoulos-new

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας με την οποία εκφράζει τις απορίες του σχετικά με τον χορηγό (ΣΚΡΑΤΣ) του πρωταθλήματος αλλά και τους όρους της συμφωνίας με τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
“Έχουμε ήδη φτάσει στην 4η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος, το οποίο ναι μεν έχει “βαπτιστεί” (ως “ΣΚΡΑΤΣ“), αλλά ουδείς μπορεί να εξηγήσει το πώς συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή κατά την οποία δεν τηρούνται βασικές αρχές, αλλά και προϋποθέσεις, σε ότι αφορά στις ΚΑΕ που λαμβάνουν μέρος.

Βιώνουμε, λοιπόν, το παράδοξο να παίρνει δημοσιότητα η εταιρεία ως “ανάδοχος” του πρωταθλήματος μπάσκετ, να χρησιμοποιεί τα brand names ισχυρών ομάδων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά παρόλ’ αυτά οι ΚΑΕ να μην έχουν λάβει ούτε τη σύμβαση, ούτε και το ποσοστό που τους αναλογεί! Επίσης, δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό, ούτε και τις ημερομηνίες πληρωμής.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτυρόμαστε έντονα για το όλο σκηνικό που καταμαρτυρεί προχειροδουλειά και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατό μια ιδιωτική εταιρεία να εκμεταλλεύεται την επένδυσή μας, χωρίς να υπάρχει σύμβαση.

Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κατ’ αρχάς να… εμφανιστεί και κυρίως να πάρει θέση επί του συγκεκριμένου θέματος, το οποίο είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου. Μπήκαμε στον Νοέμβριο και καλύψαμε ήδη το 1/3 του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, χωρίς να έχει λυθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Περιμένουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων του Δεκεμβρίου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας τον Δεκέμβιο τέθηκαν…