Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Hygiene Service και ΠΑΟΚ μαζί

Hygiene Service και ΠΑΟΚ μαζί

Hygiene Service
Μπορεί η αγωνιστική χρονιά να έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως το τμήμα marketing και το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚσυνεχίζει να βρίσκει χορηγούς που θα στηρίξουν την ομάδα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία ειδών υγιεινής “Hygiene Service”, η οποία και θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με την «Hygiene Service» με έδρα την Θεσσαλονίκη, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής και την μοναδική που διαθέτει Δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, η οποία συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ» για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Παρουσίαση Hygiene Service:
Στοιχεία Επικοινωνίας: Hygiene Service, T.K. 57022 ΒΙ.ΠΕ.Θεσ/νίκης, Τ.Θ. 1038 Σίνδος. Τ: 2310 755635, F. 2310 755648, http://www.hygiene-service.gr & https://www.facebook.com/pages/Hygiene-Service/540966572634447

Η Hygiene Service, η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής, είναι εδώ και 12 χρόνια σταθερά στην 1η θέση της αγοράς! Με δίκτυο 45 καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 και απολυμαντικά προϊόντα Εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, η Hygiene Service προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Υγιεινής κατάλληλες για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας, όπως οι παρακάτω:

• Αυτόματη Απολύμανση
• Αρωματισμός & Εντομοαπώθηση Χώρων
• Απολυμαντικά προϊόντα χεριών
• Προϊόντα εξοπλισμού WC
• Προϊόντα HACCP
• Απεντόμωση – Απολύμανση – Μυοκτονία

Στόχος της Hygiene Service είναι να προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και να παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα σύγχρονα και πρωτοποριακά προϊόντα Απολύμανσης και Υγιεινής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, το πιστώνονται ολοκληρωτικά”

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Basket League περνώντας…