Κεντρική Α1 ΕΣΑΚΕ Basket League… ΣΚΡΑΤΣ

Basket League… ΣΚΡΑΤΣ

basket league skrats

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε νέο χορηγό ονόματος της Basket League θα αποτελέσει το στιγμιαίο λαχείο ΣΚΡΑΤΣ. Οι παρευρισκομενες ΚΑΕ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία με τη Nova και παράλληλα υπογράμμισαν την επιθυμία τους για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την αγωνιστική περίοδο 2015-16. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου επιβεβαιώθηκε ότι σε σχέση με την χορηγική πρόταση στον ΕΣΑΚΕ της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. για την ονομασία της Basket League, που αρχίζει την προσεχή Κυριακή (12/10), από το στιγμιαίο λαχείο ΣΚΡΑΤΣ, οι συμμετέχουσες στην χορηγία ΚΑΕ ομόφωνα εγγυώνται την τήρηση της συμφωνίας και το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επίσης, οι 11 από τις 12 ΚΑΕ που παρέστησαν στην συνεδρίαση και περιλαμβάνονται στην συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την Nova (απουσίασε η ΑΕΚ), εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την συνεργασία με το τηλεοπτικό συνδρομητικό δίκτυο και την πρόθεση τους να τηρήσουν στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σύμβαση. Το σύνολο των ΚΑΕ, που παρέστησαν στην σημερινή συνεδρίαση, εξέφρασαν, επίσης, την επιθυμία να ισχύσει την σεζόν 2015-16 η κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά δικαίωμα του Πρωταθλήματος”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …